Startkultur Flora Italia - til 100kg farse
PrisNOK159,00
inkl. mva.
Frysetørret startkultur til Spekepølser med "Italiensk" smak. For hurtig PH senkning, utvikler smak og lukt. Hindrer vekst av Listeria bakterier.
Frysetørret, robust startkultur som passer til tradisjonelle norske spekepølser
Fosfat er en konsistens forbedrer som øker kjøttets evne til å binde vesker og dermed gir saftigere produkter.
Fosfat er en konsistens forbedrer som øker kjøttets evne til å binde vesker og dermed gir saftigere produkter.
Rødningsmiddel / Rødning gir en jevn farge, og er mat for startkulturen. Virker i tillegg som antionsidant, påvirker veksten av tilsatt startkult samt at den påvker smaksutviklingen i produktet.
Rødningsmiddel / Rødning gir en jevn farge. Virker i tillegg som antioksidant, påvirker veksten av tilsatt startkult samt at den påvirker smaksutviklingen i produktet.
© Lava Scandinavia AS