
Startkulturer og tilsetning
Startkulturer og tilsetning


Startkultur til Spekeskinke
Frysetørret, robust startkultur som passer til tradisjonelle norske spekepølser

Startkultur til Bacon
Frysetørret, robust startkultur som er laget til Bacon

Startkultur til Spekepølse - til 100kg farse
Frysetørret, robust startkultur som passer til tradisjonelle norske spekepølser

Master's Fosfat til farser og skinker - 1kg
Fosfat er en konsistens forbedrer som øker kjøttets evne til å binde vesker og dermed gir saftigere produkter.

Master's Fosfat til farser og skinker - 500g
Fosfat er en konsistens forbedrer som øker kjøttets evne til å binde vesker og dermed gir saftigere produkter.

Master's Rødningsmiddel 100g - Til spekepølser og spekeskinker
Rødningsmiddel / Rødning gir en jevn farge, og er mat for startkulturen. Virker i tillegg som antionsidant, påvirker veksten av tilsatt startkult samt at den påvker smaksutviklingen i produktet.

Master's Rødningsmiddel 500g - Til spekepølser og spekeskinker
Rødningsmiddel / Rødning gir en jevn farge. Virker i tillegg som antioksidant, påvirker veksten av tilsatt startkult samt at den påvirker smaksutviklingen i produktet.

Master's Rødningsmiddel 1000g - Til spekepølser og spekeskinker
Rødningsmiddel / Rødning gir en jevn farge. Virker i tillegg som antioksidant, påvirker veksten av tilsatt startkult samt at den påvirker smaksutviklingen i produktet.
Kategorier
- Vakuum Maskiner, Kjøttkverner & SousVide
- Poser & Tilbehør
- Vakuum poser
- Beinbeskytter
- Vakuum beholdere/bokser
- Reservedeler
- Lava L+ Trykkregulator
- Laksebrett Gull/Sølv
- Stekenett & Stekenett "kanoner"
- Kjøttdeig poser
- Aldrings - SPEKEPOSER
- Aldrings - MØRNINGSPOSER
- Kjøttdeigposer
- Slakteutstyr - Kniver, kroker m.m.
- KRYDDER, Urter & blandinger
- SMOKAI Røykgenerator & Spon
- Pølsestappere & Utstyr
- TARMER og tilsetninger
- Dry age - Aldringsposer Speking & Mørning
- DRY AGER - Tørrmodning skap
- Påleggsformer & Presser
- Hamburger presser
- Oppskjærsmaskin