Tarmer - Får, Svin & Kroktarm
Vi har inne et bredt utvalg av naturtarmer, ferdig pakket i passe pakker av norges ledende leverandør av Naturtarm.
Fåretarm: Perfekt til Wienerpølser, snadderpølser, rankfurter, bratwürst, merquez, salsicca osv. Tarmen lar seg fjerne etter koking.
Svinetarm: Perfekt til chorizo, bratwurst, knakkpølse, middagspølse, vossakorv og medisterpølse. Svinetarmen "limer" seg også fast til farsen etter koking. Dette gir etter vår mening en fantastisk saftig pølse og med en fin knekk når man biter i den.
Kroktarmen: Kommer fra storfe, og som ordet beskriver så er den veldig "krokete", slik at den nesten bare kan brukes til å lage pølseringer av. Kanskje den mest brukte tarmen blandt alle oss hobby "pølsemakere", brukes til Julepølser, tykke/store Vossakorv og middagspølser.
Kategorier
- Vakuum Maskiner, Kjøttkverner & SousVide
- Poser & Tilbehør
- Vakuum poser
- Beinbeskytter
- Vakuum beholdere/bokser
- Reservedeler
- Lava L+ Trykkregulator
- Laksebrett Gull/Sølv
- Stekenett & Stekenett "kanoner"
- Kjøttdeig poser
- Aldrings - SPEKEPOSER
- Aldrings - MØRNINGSPOSER
- Kjøttdeigposer
- Slakteutstyr - Kniver, kroker m.m.
- KRYDDER, Urter & blandinger
- SMOKAI Røykgenerator & Spon
- Pølsestappere & Utstyr
- TARMER og tilsetninger
- Dry age - Aldringsposer Speking & Mørning
- DRY AGER - Tørrmodning skap
- Påleggsformer & Presser
- Hamburger presser
- Oppskjærsmaskin