Nitrittsalt og tilsetninger
Nitritalt - Perfekt til bruk i all spekemat. Sikring mot botulismebakterier og kjøttet beholder en fin rødfarge.
- Leveres i 5kg sekker
Nitrittsalt og tilsetninger
Master's Rødningsmiddel 100g - Til spekepølser og spekeskinker
Rødningsmiddel / Rødning gir en jevn farge, og er mat for startkulturen. Virker i tillegg som antionsidant, påvirker veksten av tilsatt startkult samt at den påvker smaksutviklingen i produktet.
Startkultur Flora Italia - til 100kg farse
Frysetørret startkultur til Spekepølser med "Italiensk" smak. For hurtig PH senkning, utvikler smak og lukt. Hindrer vekst av Listeria bakterier.
Startkultur til Spekepølse - til 100kg farse - Midlertidig utsolgt! Ventet til lager 08.11.2024
Frysetørret, robust startkultur som passer til tradisjonelle norske spekepølser
2,5 kg Nitrittsalt
5kg Nitrittsalt.
25kg Nitrittsalt.
Master's Fosfat til farser og skinker - 1kg
Fosfat er en konsistens forbedrer som øker kjøttets evne til å binde vesker og dermed gir saftigere produkter.
Master's Fosfat til farser og skinker - 500g
Fosfat er en konsistens forbedrer som øker kjøttets evne til å binde vesker og dermed gir saftigere produkter.
Kategorier
- Vakuum Maskiner, Kjøttkverner & SousVide
- Poser & Tilbehør
- Vakuum poser
- Beinbeskytter
- Vakuum beholdere/bokser
- Reservedeler
- Lava L+ Trykkregulator
- Laksebrett Gull/Sølv
- Stekenett & Stekenett "kanoner"
- Kjøttdeig poser
- Aldrings - SPEKEPOSER
- Aldrings - MØRNINGSPOSER
- Kjøttdeigposer
- Slakteutstyr - Kniver, kroker m.m.
- KRYDDER, Urter & blandinger
- SMOKAI Røykgenerator & Spon
- Pølsestappere & Utstyr
- TARMER og tilsetninger
- Dry age - Aldringsposer Speking & Mørning
- DRY AGER - Tørrmodning skap
- Påleggsformer & Presser
- Hamburger presser
- Oppskjærsmaskin