
Master's Rødningsmiddel 500g - Til spekepølser og spekeskinker
PrisNOK299,00
inkl. mva.
Nitritalt - Perfekt til bruk i all spekemat. Sikring mot botulismebakterier og kjøttet beholder en fin rødfarge.
Rødningsmiddel / Rødning gir en jevn farge. Virker i tillegg som antioksidant, påvirker veksten av tilsatt startkult samt at den påvirker smaksutviklingen i produktet.
Rødningsmiddel / Rødning gir en jevn farge, og er mat for startkulturen. Virker i tillegg som antionsidant, påvirker veksten av tilsatt startkult samt at den påvker smaksutviklingen i produktet.
Frysetørret startkultur til Spekepølser med "Italiensk" smak. For hurtig PH senkning, utvikler smak og lukt. Hindrer vekst av Listeria bakterier.
Frysetørret, robust startkultur som passer til tradisjonelle norske spekepølser
Frysetørret, robust startkultur som passer til tradisjonelle norske spekepølser
© Lava Scandinavia AS