Fåretarm
Fåretarm er den tynneste av naturtarmene. De finnes i forskjellige tykkelser og vi har inne de mest vanlige størrelsene.
- 20/22 som er mye brukt til Wienerpølser og snadderpølser. De litt tykkere
- 26/28 brukes mye til frankfurter, bratwürst, merquez, salsicca osv
Fåretarmen kan være litt skjør, og kan lettere sprekke hvis man ikke er forsiktig når man behandler dem.
Alle tarmer er saltet fra leverandør og vi anbefaler at de legges i lunkent vann i 1-2 timer før de skal brukes.
Kategorier
- Vakuum Maskiner, Kjøttkverner & SousVide
- Poser & Tilbehør
- Vakuum poser
- Beinbeskytter
- Vakuum beholdere/bokser
- Reservedeler
- Lava L+ Trykkregulator
- Laksebrett Gull/Sølv
- Stekenett & Stekenett "kanoner"
- Kjøttdeig poser
- Aldrings - SPEKEPOSER
- Aldrings - MØRNINGSPOSER
- Kjøttdeigposer
- Slakteutstyr - Kniver, kroker m.m.
- KRYDDER, Urter & blandinger
- SMOKAI Røykgenerator & Spon
- Pølsestappere & Utstyr
- TARMER og tilsetninger
- Dry age - Aldringsposer Speking & Mørning
- DRY AGER - Tørrmodning skap
- Påleggsformer & Presser
- Hamburger presser
- Oppskjærsmaskin