Hvorfor velge Lava Vakuum maskin

Originalen fra Tyskland

baden_wuerttembergLave er en vellykket merkevare fra det Tyske selskapet Landig som har over 30 års erfaring med ulike produkter. Selskapet er lokalisert i Bad Saulgau i Sør-vest Tyskland.

Høy effektive produksjonsmetoder og bruk av dei absolutt beste råvarene og kvalitetskontroller sikrer ferdigprodukter av topp kvalitet.
Alle Lava produkter er produsert på en langsiktig måte for og sikre og tilrettelegge for mange års bruk for kunden. Alle Lava  produkter er egenutviklet av Landig i Tyskland. Alle Lava maskiner er sammensatt og testet på fabrikk. Lava setter ikke bort produksjonen, og kan dermed sikre kvaliteskontroll av maskinene. Alle vakuum pakkemaskiner som forlater fabrikken går igjennom en 100% kvalitetskontroll og blir funksjonstestet før den forlater fabrikkens lokaler.

Enkelt og greit Kvalitet laget i Tyskland!

Det finest et stort utvalg vakuum-pakkere på markedet. I Europa er det flere leverandører som er avhengige av mange komponenter, noe produsert i Kina, noe i Øst Europa og noe i hjemlandet. 

Lava, betyr imidlertid ikke kortsiktig suksess. Alle deler er produsert i Tyskland, der Lava til enhver tid har kontroll på råvarene som brukes. Lava`s filosofi er å produsere produkter med lang og problemfri levetid, der forbruker skal være fornøyd med produktet på lang sikt. Vi ønsker derfor å peke ut de viktigste tekniske fordelene med en Lava vakuum-maskin. Sammenlig viktige funksjoner, opplevelsen av produktet og produsenten. En maskin som er billig i utgangspunktet, vil gjerne etter hvert bli dyr da den overtid ikke vil fungere optimalt, problemer vil kunne oppstå, dårlig forsegling som igjen vil føre til dårligere holdbarhet på maten + all iritasjon dette påfører forbruker.

 

Begrepet "En Lava"

v333_blacklineGleden ved vakuum-pakking - LaVa kvalitets vakuum-pakkemaskin som varer over tid. Lava ble først utviklet for kommersielt bruk. Første prioritet da maskine ble utviklet var at maskinene skulle være praktiske i bruk, kraftige, samtidig som overbevisende i sin styrke og kvalitet også over tid. LaVa vakuum-pakkere er designet for daglig bruk på privatmarkedet og hos bedrifter. 

Lurer du på å kjøpe en LaVa? Ta kontakt for eventuelle spørsmål, eller har du en maskin der du har spørsmål om bruken? Kontakt oss på tlf. 41 45 92 96

 

Omtaler og tester

testerLaVa`s vakuum-pakkere er populære verden over, og har allerede vunnet flere tester verden over. Med stolthet kan vi si om Lava, ingen andre vakuum-pakkere har vært vurdert så ofte med toppkarakter. Uavhengige tester og produktuttaler. 


  

Garanti, litenLaVa i Norge med 12 år garanti!

Som importør i Norge, har vi betalt produsenten for 10 års ekstra garantitid.


Kjekt å vite
Alle som kjøper en LaVa vakuum-pakker har en 20-års reserve- forsyningsgaranti. Dette vil si, selv om modellen er går ut av produksjon, vil du ha en garanti på at deler er å oppdrive i minimum 20 år etter at du kjøpte din maskin.

 3-dobbel sveis  

2 & 3-dobbel forsegling av posene. Dobbel og trippel forsiring, for at posene skal holde tett.

Maksimal sikkerhet takket være 2 & 3-dobbel forsegling. Dette får du på alle våre lagerførte modeller av LaVa: dobbel forsegling av posene på modellene V.100Premium & V.300 Premium.

3-dobbel forsegling får du på modellene til V.333Premium, V.350Premium, V.400Premium & V.500Premium.

100% pålitelig forsegling av posene selv ved litt økt væske innhold i varene.

     posestørrelse34cm Lava`s maskiner tar posestørrelser helt opp til en bredde på 34cm på alle våres standard modeller (v.100Prem. og V.300Prem.), og helt opp til 35cm og helt opp til 120cm på våre største modeller (V.333, V350, V.400Prem. og V500Prem.).
             
 lava turbo pumpe   Lava LTP Lava ® turbo pump. Pumpesystemet som er basert på en meget kraftig 2-veis kulelager stempelpumpe som drar ut 30-35 l. /minutt, og et undertrykk på -0,94 - -0,97 bar undertrykk avhengig av hvilke modell. Pumpene er pålitelig og nærmest uslitelig selv ved daglig bruk. Vakuumerer på sekunder - selv med en stor vakuum-pose. Raskere og mer effektiv.
Lengre holdbarhet på produktene – da pumpen drar ut luften til et undertrykk på hele -0,94 - -0,97 bar. Jo mer luft som blir dradd ut, jo lenger holdbarhet får man på produktet som blir vakuumert.
     maks vakuum Med et maks oppnåelig vakuum på hele -0,94 – - 0,97 bar på alle våre lagerførte modeller, er vi blant markedets ypperste i forlenget holdbarhet på produktet som pakkes. Som alle vet, jo mere luft ut av pakken (høyere trykk), jo bedre holdbarhet på produktet inni.
             
 lava close system  

På markedet finest det mange forskjellige merker og modeller av vakuum-pakkere. Di fleste av disse er knotete å bruke sammenlignet med vår Premium-line vakuum-pakkere. Dette berører seg på: dårligere sugekapasitet, tungvinte løsninger for lukking av lokket for at vakuum skal danne seg. Dette kan ta tid om sugekapasiteten er dårlig og posen er stor.

Lava har her løsningen: LCS ® Lava Closing system, patentert lukkesystem med magneter på begge sider av lokket. Du arbeid raskere - enheten fungerer raskere alene. Umiddelbart etter at du har fylt posen med innhold og lukket igjen vakuum-lokket og med et raskt press på lokket vil det danne seg vakuum i posen. Maskinen vil da jobbe selvstendig og danne fult vakuum i posen. Du sparer tid og bil vakuumere raskere i og med at du kan lage klar neste pose mens maskinen jobber.

     kontinuerlig drift Kontinuerlig drift er mulig. Takket være at Lava bruker overdimensjonerte releer som ikke blir overopphetet selv ved kontinuerlig drift over lange perioder. Overoppheting er nesten umulig. Våre maskiner tåler at du vakuumerer 1000 poser uten opphold og uten overbelastning.
             
 lett vakuum med L+   Lett vakuum-trykk, med LaVa trykkregulator L +
Dette får du kun hos LaVa. Ingen andre har så avansert utstyr for akkurat dette. Med Lava`s trykkregulator L+, kan man regulere vakuum-trykk helt opp til et undertrykk på bare 0,2 bar, dette har sine fordeler ved vakuumering av brødvarer myke grønsaker osv. Med dette utstyret er det en fordel med manometer, da du enkelt kan følge vakuum-trykket. I Norge har modellene V.350Premium, V.400Premium & V500Premium dette som standard utstyr. Du får kjøt dette som ekstrautstyr til alle andre lagerførde modeller.
     Intigrert manometer

Integrert Manometer.
Med manometer kan du enkelt følge det eksakte vakuumtrykket i posen. Fordelen med dette er at du lettere vil oppdage eventuell feil pga. lavt vakuum i posen. Dette kan være feil som: hull i posen, brett på posen slik at den ikke ligger ordentlig eller som slitte pakninger rundt vakuum kammeret. Med manometer har du dermed full kontroll.

             
 avtagbar væskeoppsamler  

Avtakbar væskeoppsamler. Bare på en Lava: En ekstra sikkerhet om du er uheldig å få væske sugd inn i maskinen. Væsken vil samle seg i beholdere i stedet for å trenge inn i vakuum-pumpen. Beholderen kan lett tas av maskinen for tømming og rengjøring på våre V.100Premium, V.300Premium og V.333Premium. Væskeoppsamleren blir levert på alle våre maskiner.

     service venlig, kapittel 1

Servicevennlig konstruksjonKapittel nr. 1.
Et viktig salgsargument for oss er at lava i motsetning til konkurrerende maskiner, har deler som brytere, kontakter osv. som enkelt lar seg skifte ut. Det vil si at hver enkelt bryter på maskinen er en egen enhet og ikke et helt panel som må skiftes om noe skulle gå i stykker. Dette gjør at en service utføres raskt, og det vil dermed ikke føre til høye kostnader. Alt dette til en overkommelig pris.

             
 fleksibel i bruk   En Lava er alltid fleksibel i bruk. Med en Lava kan du benytte poser med tykkelse helt opp til 200my. Hver maskin er utstyrt med justerbar sveisetid, her er du meget fleksibel med hvilke type poser du skal forsegle. Du kan bruke riflede poser, aluminiumsposer (i-vac) og spesialposer som ESD-EMI-spesialposer for vakuumering av følsom elektronikk.      vedlikeholdsfritt design

Vedlikeholdsfritt design.
En enkel maskin og vedlikeholde, ingen serviser som jevnlig må tas. Bare vanlig rengjøring og vedlikehold. I motsetning til en Vakuum kammermaskin, der man har dyre deler som ofte må skiftes ut, som oljeskift osv. En Lava er derfor en lønnsom og langsiktig investering.

             
 Service venlig, kapittel 2  

Servicevennlig konstruksjonKapittel nr.2.
Alle pakninger, sveiselister lar seg enkelt skifte, ingen ting er limt fast. Forbruker greier enkelt å skifte dette i løpet av minutter. Reservedeler/forbruksmateriell som dette skal normalt være lagerført til enhver tid.

.